Partidul Poporului PP-LC
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

01.02.2011. Presedintele PP in Maramures

In jos

01.02.2011. Presedintele PP in Maramures Empty 01.02.2011. Presedintele PP in Maramures

Mesaj Scris de Costel Cornea 6/3/2011, 23:27

Preşedintele Partidului Poporului a venit în Maramureş…

01.02.2011. Presedintele PP in Maramures Simona-man
PACE ŞI… NOI VICEPREŞEDINŢI. Simona Man, preşedintele Partidului Poporului a stabilit o vizită în Ardeal, cu oprire la toate organizaţiile din nord-vestul ţării. După discuţiile cu organizaţia judeţeană a PP Bistriţa, Simona Man, însoţită de vicepreşedinţii Dorel Vulpoiu, Liviu Neagu şi preşedintele organizaţiei de tineret, Florentina Gherghiceanu au oprit la filiala din Maramureş a Partidului Poporului.

În cursul zilei de marţi, 1 februarie, conducerea centrală a PP s-a întâlnit cu liderii de la nivel local, în timp ce azi, 2 februarie, s-au deplasat la Sighet. În cadrul întâlnirii cu media locală, Simona Man a precizat că a venit cu o ţintă anume în Maramureş, respectiv unificarea a două aripi a PP, care acţionau sub conduceri diferite. Astfel, din declaraţiile liderului central, băimărenii Gheorghe Tămăşan şi Ioan Boldor, unii dintre primii membri ai PP în Maramureş, au contactat-o telefonic, zilele trecute, pentru a-i prezenta problemele din Maramureş.

Cei doi susţin că pe lângă cei 1.101 membri cu care se laudă Pamfil Cristea, preşedintele PP Maramureş, ei ar fi înfiinţat, în paralel, alte 42 de organizaţii în Maramureş. După discuţiile care au avut loc la nivel local, „rebelii” au primit câte un post de vicepreşedinte la nivel de judeţ, urmând ca, până la sfârşitul lunii februarie, să aducă membrii pe care susţin că îi au în Maramureş în partidul unificat.

Simona Man a precizat că PP prevede, prin statut, că organizaţiile judeţene trebuie să se autofinanţeze. Totodată este exclusă susţinerea unor independenţi sau alianţa cu un partid politic. „Vom avea candidat şi pentru Primăria Baia Mare şi pentru primăriile din judeţ, însă vom merge pe liste proprii. Orice alianţă sau susţinere în afara PP este exclusă, prin statut. Am dorit să vin în Maramureş fiindcă organizaţia de aici a fost prima organizaţie constituită la nivel de ţară. Putem spune, mai în glumă mai în serios, că PP a pornit din Maramureş, ei ne-au determinat să înfiinţăm organizaţii la nivel de ţară”, a precizat Simona Man.http://www.infomm.ro/pre-351-edintele-partidului-poporului-a-venit-icirc-n-maramure-351-hellip

ADRESA SURSA : http://www.infomm.ro/pre-351-edintele-partidului-poporului-a-venit-icirc-n-maramure-351-hellip
Costel Cornea
Costel Cornea
Admin

Mesaje : 10
Data de înscriere : 25/11/2010
Varsta : 45
Localizare : Bacau

http://desteaptarearomaniei.blogspot.com/

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum